Biztonsági kamera

A betörőket már a kamera látványa is elrettentheti. Amennyiben mégis bekövetkezne az, amitől félünk, akkor egy jó minőségű kamerarendszerrel könnyebben azonosíthatjuk a betörőket és így nagyobb esélyünk lesz visszaszerezni értékeinket.

A kamerarendszerek elterjedése óta a bolti lopások, éttermi konfliktusok nagy mértékben csökkentek. Egy ilyen kamerarendszer nem csak az eset bizonyítására alkalmas, hanem megelőzésére is.

A rögzítést egy NVR (network video recorder) végzi, melyben egy winchester található. Az NVR-t a kamerák száma szerint tudjuk megkülönböztetni, így lehetnek 4, 8, 16 csatornásak ( a csatorna száma a ráköthető kamerák számát jelentik). A tárolt adatmennyiség a winchester méretétől függ ami 1, 2 illetve 3 Tb-os lehet. A rögzítőbe, kialakításától függően egy, vagy több winchester kerülhet.

Lehetőség van a NVR-t távolról elérni, ehhez szükséges szélessávú internet a NVR-nél. A távoli elérés bárhonnan lehetséges, az ip kamera képeit számítógépen, egy egyszerű internet böngésző segítségével megnézhetjük, míg okos eszközeinkre alkalmazást kell letöltenünk.


Az 1,3 Mpx-es kamera felbontása fél HD (1280×720) képminőséget jelent, míg a 2 Mpx-es fullHD (1920×1080) felbontást. A 3 és 5 Mpx-es kamerák felvételei megjelenítés szempontjából nem különböznek a 2 Mpx-estől, mivel ez a fullHD és a mai televíziók felbontásának ez a maximuma. Ezek a kamerák mégsem elhanyagolhatóak, mivel sokkal részletgazdagabb felvételt készítenek. Ennek akkor van szerepe, amikor egy felvételbe belenagyítunk és akár többszörös nagyítás mellett is éles képet kapunk.


Kérje ajánlatunkat!

Telefon: +36 20 935 3407

Email: pincesi.f@gmail.com


GALÉRIA