Riasztó

PARADOX riasztó rendszerek a lakások és a vállalkozások legmagasabb biztonsági követelményeinek is megfelelnek. A PARADOX többféle riasztó rendszer központot gyárt. Így a riasztó rendszereikkel könnyedén oldható meg a csak néhány érzékelőt igénylő kis lakások olcsó védelme, de nem jelentenek problémát a nagyobb ingatlanok, vállalkozások, bankok, a luxuslakások, közintézmények és más, professzionális védelmet igénylő objektumok sem.

A PARADOX riasztó rendszer lehetővé teszi akár a 196 zónát igénylő nagy épületek és irodaházak tökéletes védelmét is. A digitális technika képes egyetlen rendszerbe integrálni a riasztó, a beléptető és a tűzjelző rendszert is.

A PARADOX riasztó rendszer tartozéka számos érzékelő. Analóg és digitális, kültéri és beltéri mozgásérzékelők, nyitás és üvegtörés érzékelők, kisállat tűrő és vezeték nélküli technológiával is. Így szinte nincs is olyan riasztó rendszerekkel kapcsolatos probléma, melyet egy PARADOX riasztó rendszer ne tudna megoldani.


A legfejlettebb műszaki megoldásokkal és a digitális technológiával kiváló mozgásérzékelés és tökéletesen vakriasztás mentes riasztó rendszer valósítható meg. Lehetőség van arra is, hogy riasztás esetén a PARADOX riasztó rendszer vonalas vagy mobil telefonon keresztül közvetlenül értesítse Önt, vagy az arra illetékeseket. Minden PARADOX riasztó rendszer akkumulátoros szünetmentes tápegységgel kerül telepítésre, így értékei, áramkimaradás esetén is biztonságban vannak.


Kérje ajánlatunkat!

Telefon: +36 20 935 3407

Email: pincesi.f@gmail.com